Dé sportschool rondom Leusden

Kom je langs om kennis te maken met onze sportschool?

early bird actie

Onze sportschool nabij Leusden is dé sportschool voor iedereen die meer zoekt dan alleen een plek om te fitnessen in Amersfoort. We zijn met de opening van onze nieuwe vestiging zelfs uitgeroepen tot beste sportclub van de provincie Utrecht. Zoek jij een plek om je sportdoelen te behalen, zoals afvallen of spieren opbouwen? Meld je nu aan bij de beste sportschool van Utrecht!

Maak kennis met onze sportschool

 

Jouw doelen behalen bij onze sportschool in Leusden

Onze sportschool en sportclub zijn allebei gevestigd in Amersfoort. Persoonlijke aandacht staat bij onze gym voorop. Met Movement Gym streven we naar de perfecte combinatie tussen Personal Training en een reguliere sportschool. We hebben gemerkt dat hier veel behoefte aan is. De naam high-end sportschool is voor ons daarom ook de juiste benaming. Movement Gym is er, in tegenstelling tot veel andere sportscholen, voor jouw welzijn en om jou te helpen je doel(en) te behalen. Bij Movement Gym is het ook mogelijk om buiten te sporten en elke week een nieuwe uitdagende work-out te proberen.

Met 2.600m2 aan oppervlakte verdeeld over meerdere verdiepingen vind je bij onze sportschool in Leusden vele activiteiten naast gewone fitnessapparaten. Wij willen namelijk meer aanbieden dan alleen een sportschool. De activiteiten die je bij ons vindt zijn onder andere:

  • 15 verschillende unieke groepslessen
  • Open Gym
  • Je eigen persoonlijke coach
  • Yoga
  • Boksen
  • Wellness
  • Kapper
  • Pedicure

Wil je meer uitleg over onze activiteiten of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs om bij ons rond te kijken!

 

Innovatie en resultaat

Bij Movement Gym nabij Leusden vind je de nieuwste fitnessapparatuur. Met de beste apparaten kun je namelijk gaan voor het beste resultaat. Dat is waar wij in geloven. Bij onze sportschool in Amersfoort hebben we apparaten van het merk Technogym. Technogym is marktleider op het gebied van fitnessapparatuur en daarom hebben wij voor het merk gekozen. Tijdens onze groepslessen word je uitgedaagd door middel van het gebruik van diverse apparaten. Ga bijvoorbeeld in teamverband het virtuele water op in een digitale roeiboot. Met de Technogym SkillRow neem je het in groepen van 4 personen tegen elkaar op, waarbij het draait om teambuilding, blijheid, hartslag tracking en gezonde concurrentie.

Maak kennis met onze sportschool nabij Leusden

Ben je benieuwd geworden naar onze sportschool rondom Leusden? Maak dan snel een afspraak om een kijkje te nemen in onze sportschool. Ook wanneer je zoekt naar een sportschool in Soest of fitness in Soest, zijn wij dichtbij! Heb je voor de tijd nog vragen? Dan staan onze enthousiaste medewerkers altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met GYM@MOVEMENTAMERSFOORT.NL of bel naar 06-82243226 .