Ons team

Mijn tip: Overload is key, zorg dat je tijdens elke training weer de juiste prikkel krijgt om te groeien in je resultaten. Die resultaten behaal je met routine, niet slechts op motivatie. Dus, gas erop en geniet van elke zweetdruppel!

Stanley

Mede-eigenaar, Personal Trainer

Wacht niet op motivatie, maar ga voor een routine die je je hele leven vol kunt houden

Damir

Mede-eigenaar

Lars

Manager

Ik weet zeker dat als jij focust op routine, regelmaat en het prioriteren van sporten, dat jij je doelen behaalt! Plan eerst je gymsessies in, plan de rest erom heen – niet andersom.

Lina Lena

Backoffice

Veerle

Groepslescoach

Concentreer je op de training, daag jezelf uit en motiveer jezelf harder te werken. Het geheim? Focus en ergens 100% voor gaan!

Esmee

Gastvrouw

Het is geweldig om te werken in deze omgeving waar service, kwaliteit, veiligheid en een warm welkom voorop staan. Naast mijn rol als gastvrouw coach ik vrouwen om in beweging te komen.

Puck

Gastvrouw

Wat kan je van mijn les verwachten? Doorzetten én jezelf uitdagen. Dit kan natuurlijk niet zonder een praatje en een grapje voor een gezellige sfeer waardoor jij je als sporter op je gemak voelt.

Stijn

Gastheer 

Wat kun je van mijn les verwachten? Plezier en uitdaging! Ik help je om het maximale uit jezelf te halen, zowel fysiek als mentaal. Dat houd je alleen vol als je plezier hebt. Een grapje en gezellig gesprek is belangrijk tijdens het sporten!

Joeri

Personal Trainer, Coach & Groepslescoach

Wat kun je verwachten? Ik geef het type training waar jij de meeste winst uit haalt. Voor sommigen is dat het verstand op 0 zetten en losgaan. Anderen focussen op techniek en echt leren kickboksen, of juist op plezier halen uit de training.

Yorick

Kickboks- & Groepslescoach

Voor resultaat op langer termijn zoek je iets waar je plezier uithaalt én je comfort zone uitstapt. Voor mij is dat ‘circuit training op basis van kracht en uithoudingsvermogen.

Larissa

Gastvrouw

Ik geloof dat goed trainen binnen je maximale belastbaarheid zal leiden tot succes. Creëer een routine die leidt tot progressie.

Max

Coach- en groepslescoach

De titel van mijn biografie? ‘The Good, The Bad & The Crazy.’ Ik ben liever gek én gelukkig, dan saai en verbitterd.

Michelle

Gastvrouw

Een doel zonder plan is slechts een wens. Hét ingrediënt voor resultaat in de gym: motivatie helpt je om te beginnen, discipline zorgt dat je door gaat. Maar, heb vooral plezier!

Victor

Gastheer & Groepslescoach

Mijn allerbeste trainingstip: voorkom dat je té zwaar traint; train in setjes.

Kevin

Facilitair & Gastheer

Mijn tip voor duurzaam succes: consistentie én focus op het aanleren van gezonde gewoontes!

Luca

Personal Trainer & Coach, Groepslescoach

Alex

Kickboks & Groepslescoach

Je kunt zo veel meer dan je denkt. Maak een plan, leer de techniek, toon commitment en het resultaat volgt vanzelf!

John

Personal Trainer & Groepslescoach