Bedrijfsfitness in Amersfoort

Start vandaag nog met bedrijfsfitness 

Talloze onderzoeken tonen aan: gezonde werknemers zijn productiever, creatiever en verzuimen minder. Wil je jouw werknemers of collega’s stimuleren om een gezonde levensstijl te omarmen en meer te bewegen? Wij helpen je graag!

Movement Gym biedt twee opties aan voor bedrijfsfitness:

_MP_2593-HDR

Bedrijfsfitness

Ben jij al bekend met de fitness werkgeversbijdrage? Als werkgever kun je een deel van het sportschoolabonnement meebetalen, zodat jouw werknemers genieten van korting bij Movement Gym in Amersfoort. Of laat je werknemers genieten van belastingvoordeel, doordat ze het abonnement zelf betalen van het brutosalaris i.p.v. het nettosalaris. Zo biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden – waarmee je de leukste werknemers binnensleept – zonder extra kosten.

_MP_2775

Teambuilding workouts

Skip de jaarlijkse BBQ en het standaard uitje naar de bowlingbaan. Met een gezamenlijke zweetsessie krijgt jouw team pas écht een hechte band! Versterk het teamgevoel met uitdagende workouts, gegeven door professionele trainers. Movement stelt de tofste interactieve sportactiviteiten samen voor jouw team.

Ontdek Movement Gym in Amersfoort

Al drie jaar op rij is Movement uitgeroepen tot ‘beste sportclub van provincie Utrecht’ Dankzij het succes is de tweede vestiging – Movement Gym – inmiddels geopend: een splinternieuwe gym met een ruime fitnessruimte voor vrij trainen (+1500m²), inclusief de allernieuwste fitnessapparatuur en meer dan 15 uitdagende groepslessen. 

Movement Gym is méér dan fitness; bij ons kun je ook terecht voor:

Maak het teamuitje compleet 

Combineer jullie teambuilding-uitje met een brainstormsessie of meeting! Movement biedt namelijk ook prachtige werkplekken en inspirerende vergaderruimtes. Want we weten allemaal: goede ideeën komen niet tot stand in saaie, TL-verlichte ruimtes. Zo combineer je jullie uitdagende teammeeting met een gezellige sportles. Of een etentje, want bij Movement kun je ook uitgebreid lunchen. 

Frans Schut
Frans Schut
HelloFlex Group
Lees verder
Movement is voor ons bedrijf om meerdere redenen een ideale sportschool. De mensen, de apparatuur en het pand zijn geweldig. Movement faciliteert ons als bedrijf bovendien om op meerdere manieren met elkaar te sporten. Zo hebben wij op maat gemaakte crossfit en kickboks trainingen waardoor wij als bedrijf gezonder en met nog meer plezier naar kantoor komen. We love Movement!
Bas de Gooijer
Bas de GooijerDe duurzame adviseurs
Lees verder
Movement is voor mij de perfecte plek om m’n hoofd leeg te maken na een werkdag. De diverse faciliteiten bieden mogelijkheden voor zowel ontspanning als fysieke uitdaging. De gym heeft een relaxte sfeer en trekt vriendelijke mensen aan, waardoor hier trainen altijd voelt als een beloning.
Previous
Next

Wij helpen je graag! 

Laat je verzoek of vraag achter en wij nemen spoedig contact met je op:

Contact Gym

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Damir Wijdenes (Mede-eigenaar Movement Gym)
+316 51 65 62 43