WELKOM BIJ MOVEMENT

Precies vijf jaar na de kick-off van Movement Club opent Movement Gym haar deuren. Bij deze splinternieuwe gym staat een persoonlijke aanpak centraal. Om je goed op weg te helpen krijg je je eigen persoonlijke coach waarmee je om de 8 weken je vorderingen bespreekt en een actieplan maakt*. Ons doel is om te zorgen dat jij energiek, krachtig, zelfverzekerd én pijnvrij door het leven gaat. En dat jij je doelstellingen behaalt met zichtbare resultaten en altijd tevreden onze gym weer verlaat. Om dat te bereiken, kun je gebruik maken van de nieuwste apparatuur en creëren we een aangename ontspannen sfeer waarbij jij je op je gemak voelt en altijd ervaren, professionele trainers binnen handbereik hebt.

*Bij het Premium abonnement

VOEL JE THUIS

Wij vinden het belangrijk dat jij in een prettige omgeving kan sporten zodat je energiek en zelfverzekerd je fitnessdoelen behaalt. Er heerst een warme, gemoedelijke sfeer waar jij je thuis voelt!

PERSOONLIJK

Onze ervaren trainers begeleiden en trainen jou met persoonlijke aandacht en professionele zorg. 

VERBONDENHEID

Wist je dat een hechte gemeenschap essentieel is voor je gezondheid? Daarom organiseren we inspirerende workshops, events en activiteiten voor de Movement community.

VERNIEUWEND

Wij zorgen dat we continue vernieuwen zodat jij geniet van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fitness zoals innoverende workouts, apparatuur en kennis.