Ervaar premium fitness (mét korting!)

Movement Gym is de plek in Amersfoort voor premium fitness, wellness, gezondheid en ontspanning. Voor iedereen die graag in alle rust wil sporten in een ruime gym, bieden we tijdelijk een exclusieve deal: een voordelig dalurenabonnement bij Movement Gym!

ONBEPERKT SPORTEN IN DALUREN  

 Ervaar 7 dagen per week premium fitness tijdens daluren. In onze luxe, ruime fitnessruimte (+1500 m²) met gespecialiseerde fitnesszones én de nieuwste geavanceerde fitnessapparatuur breng je jouw gezondheid naar een hoger niveau. 

Daluren
Doordeweeks: 11:00-17:00
Weekend: 12:00-16:00

Premium fitness   Gratis parkeren   Luxe kleedkamers

 VITALITEIT 

Movement Gym is meer dan een gym. Bij ons kun je terecht voor ontspannende massages, fysiotherapie en de kapper. Ook kun je aan de slag met je eigen voedingscoach!

7 dagen per week   Health professionals

ONTSPANNING 

Na inspanning komt ontspanning. Rust uit op een van de loungeplekken, ontspan in de sauna en geniet van een lunch in het restaurant. Bij Movement Gym kun je in alle rust een koffie drinken aan de bar en gezellig een praatje maken.

Sport op de manier die bij jou past

Bij Movement Gym train je op je eigen tempo én op de manier die bij jou past. Een gezellige sportschool die plek biedt voor iedereen! Verwacht de nieuwste fitnessapparatuur, professionele begeleiding en luxe kleedkamers.

PROFITEER VAN DE DEAL

Wil jij fitter, sterker en vitaler worden? Probeer het unieke én voordelige dalurenabonnement van Movement Gym! Start vandaag en geniet van de voordelen:

• Meest luxe sportschool in Amersfoort
• Onbeperkt sporten tijdens daluren
• Unieke groepslessen
• Persoonlijk trainingsschema
• Wellness
• 5 verdiepingen voor fitness, gezondheid & ontspanning

Pssst: heb je al een sportabonnement afgesloten? Lees hier hoe je gratis overstapt naar Movement.