Dé sportschool in Amersfoort

Kom je langs om kennis te maken met onze sportschool in Amersfoort?

Movement Gym Amersfoort is een nieuwe sportschool in Amersfoort. Met de opening van onze nieuwe vestiging zijn we opnieuw de beste sportclub van de gehele provincie Utrecht. Wil jij afvallen, meer spiermassa opbouwen of een ander doel bereiken? Meld je nu aan en kom in beweging bij de meest complete sportschool van de provincie Utrecht! We zien je graag verschijnen bij een bezichtiging.

SPORTSCHOOL IN AMERSFOORT DIE JOU HELPT JE DOEL TE BEHALEN

 Precies vijf jaar na de kick-off van Movement Club opent Movement Gym haar deuren. Movement Gym is een High-end Lifestyle Gym waarin we het gat vullen tussen personal training en een reguliere sportschool. We zien veel kansen voor high-end fitness in Amersfoort. Bij deze splinternieuwe gym staat een persoonlijke aanpak én een tweede thuisgevoel centraal. We willen je helpen je persoonlijke (sport)doel te behalen.

Om je goed op weg te helpen krijg je een eigen persoonlijke coach waarmee je om de maand je vorderingen bespreekt en een actieplan maakt. Het is daarnaast mogelijk om in de buitenlucht te sporten en elke week gebruik te maken van een nieuwe uitdagende work-out. We hebben een breed aanbod aan unieke groepslessen, voor iedere leeftijd & niveau. Ook organiseren we verscheidene workshops, evenementen en activiteiten. 

ONze activiteiten

Met 2.600 m² aan oppervlakte verdeeld over verschillende verdiepingen heeft onze nieuwe sportschool in Amersfoort vele activiteiten onder één dak. Movement Gym gelooft dat een optimale gezondheid verder gaat dan jouw wekelijkse sportsessie. En daarom bieden wij extra faciliteiten aan, waarmee jij fysieke én mentale gezondheid naar een hoger niveau tilt: van gezonde voeding, ontspanning, verzorging en meer! De activiteiten die wij aanbieden, zijn onder andere:
  • 15 verschillende unieke groepslessen
  • Open Gym
  • Je eigen persoonlijke coach
  • Yoga
  • Boksen
  • Wellness
  • Kapper
  • Pedicure
  • Restaurant
  • Werkplekken
Wil je meer uitleg over onze activiteiten of de mogelijkheden voor een abonnement? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs in onze sportschool in Amersfoort! Movement Gym is elke dag van de week geopend. Bekijk op onze website de openingstijden.

INNOVATIEVE FITNESSAPPARATUUR

Bij Movement Gym Amersfoort maken we gebruik van de meest innovatieve apparatuur. Wij geloven erin dat alleen de beste apparatuur voor het beste resultaat kan zorgen. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres om te sporten. Bij onze sportschool in Amersfoort maken wij gebruik van het toonaangevende merk Technogym. Technogym is marktleider op het gebied van fitnessapparatuur en is in onze sportschool dan ook de standaard.

Tijdens onze groepslessen maken wij gebruik van verschillende apparaten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in teamverband het virtuele water op te gaan in een digitale roeiboot. Middels de Technogym SkillRow neem je het in groepen van 4 personen tegen elkaar op, waarbij teambuilding, blijheid, hartslag tracking en gezonde concurrentie centraal staan.

Sporten in de omgeving

Woon je niet in Amersfoort, maar in Soest, of ken je toevallig mensen die in Soest wonen en ook willen sporten op hoog niveau? Ook mensen uit de omliggende plaatsen rondom Amersfoort kunnen onze sportschool bezoeken. Voor high-end fitness in Soest moet je bij Movement Gym Amersfoort zijn. We zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 72 in Amersfoort, tussen het centrum en Amersfoort Noord in.

KOM LANGS IN ONZE SPORTSCHOOL IN AMERSFOORT

Ben je benieuwd naar onze sportschool in Amersfoort? Maak dan snel een afspraak om een kijkje te nemen in onze nieuwe gym. Heb je voor die tijd nog vragen? Dan staan onze enthousiaste medewerkers alvast voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met
gym@movementamersfoort.nl of bel naar 06-82243226. 

Waarom kiezen voor Movement Gym Amersfoort?

Er zijn meerdere sportclubs in de regio, dus we kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt waarom je voor onze sportschool nabij Soest zou moeten kiezen. Binnen onze club staan een aantal kernwaarden centraal. Zo zorgen we altijd voor een tweede thuisgevoel, voorzien je van persoonlijke aandacht, realiseren verbondenheid en zijn vernieuwend. Bekijk voor meer informatie over onze fitnessclub gerust de website of maak een afspraak voor een rondleiding.

Hoe duur is een abonnement?

Wat een abonnement bij onze club kost, is geheel afhankelijk van het feit of je gebruik kunt maken van een actie of niet. Doorgaans kost een abonnement voor fitness € 99-, per 4 weken, maar er gelden regelmatig acties. Wanneer jij je als een van de eerste members inschrijft bij onze sportschool nabij Soest, betaal je geen € 99-, maar € 79,20 voor je eerste jaarabonnement. Houd onze website in de gaten voor de huidige acties.

Welke faciliteiten/lessen biedt Movement Gym Amersfoort?

Wij bieden vele faciliteiten en lessen aan in onze sportschool in Amersfoort. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere fitness, personal training, boksen, small group training, bootcam, voedingscoaching en (sport)fysiotherapie. Wist je dat onze sportschool nabij Soest gespecialiseerd is in onder andere performance coaching, pre- en post zwangerschapstraining en Mylogenics?

Wij helpen je graag!

Laat je verzoek of vraag achter en wij nemen spoedig contact met je op:

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden