Fitness in Amersfoort

Kom je langs om kennis te maken met onze fitness in Amersfoort?

Interesse in fitness in Amersfoort? De nieuwe vestiging van Movement Gym Amersfoort is de perfecte plek om te fitnessen. Movement Amersfoort is al jaren een gevestigde naam in Amersfoort en omstreken, maar sinds kort hebben we een nieuwe vestiging geopend, deze nieuwe vestiging is het meest complete fitnesscentrum van Amersfoort. Klaar om je doelen te behalen? Meld je dan nu bij ons aan

Fitness in Amersfoort bij Movement Gym

De nieuwe vestiging van Movement Amersfoort is een echte fitnessclub. Persoonlijke aandacht staat net als bij onze andere sportclub voorop. Fitnessen is meer dan alleen sporten – het is een lifestyle. Onze fitnessclub in Amersfoort is dan ook meer dan een fitnessclub, het is een Lifestyle Gym. In onze gym wordt er een brug geslagen tussen personal training en regulier sporten.

We richten ons volledig op jouw welzijn en houden ervan je te helpen bij het behalen van jouw doelen of je nu wilt afvallen of een ander doel wilt bereiken. Dit proberen wij te bereiken door wekelijks een nieuwe uitdagende work-out te verzinnen die helemaal bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Diverse activiteiten

Fitnessen in een splinternieuw pand van 2.600 m², verdeeld over verschillende verdiepingen met een prachtig uitzicht over Amersfoort – het kan gewoon! Naast fitnessen bieden wij nog vele andere activiteiten aan en dat allemaal onder één dak. Wij willen namelijk meer zijn dan zomaar een sportschool in Amersfoort. Daarom bieden wij de volgende activiteiten aan:

  • 15 verschillende unieke groepslessen
  • Open Gym
  • Je eigen persoonlijke coach
  • Yoga
  • Wellness
  • Kapper
  • Pedicure
 

Onze apparatuur

Wij vinden het erg belangrijk dat jij tijdens het fitnessen gebruik kan maken van de beste apparatuur. Daarom maakt Movement Gym Amersfoort gebruik van de meest innovatieve apparatuur van het merk Technogym. Op het gebied van fitness is Technogym de echte marktleider. Alleen door te fitnessen in een club met de beste apparatuur, behaal jij het beste resultaat. Tijdens onze groepslessen maken wij gebruik van verschillende apparaten. Zo maken wij tijdens de SkillRun Bootcamp gebruik van de Technogym SkillMill & SkillBench. Bij deze bootcamp komt zowel conditie als krachten kijken. Een prachtige combinatie! Jouw trainer is gedurende de training zichtbaar om jou te coachen en te motiveren. 

Meld je nu aan

Ben je benieuwd geworden naar onze fitness in Amersfoort? Maak dan snel een afspraak om een kijkje te nemen in onze sportschool. Heb je voor die tijd nog vragen? Dan staan onze enthousiaste medewerkers altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met
gym@movementamersfoort.nl of bel naar 033-2007282. 

Ook in het nabijgelegen Soest is onze sportschool  bekend. Veel mensen uit Soest zijn begonnen met fitness bij Movement Gym.

Waarom kiezen voor Movement Gym Amersfoort?

Er zijn meerdere sportclubs in de regio, dus we kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt waarom je voor onze sportschool nabij Soest zou moeten kiezen. Binnen onze club staan een aantal kernwaarden centraal. Zo zorgen we altijd voor een tweede thuisgevoel, voorzien je van persoonlijke aandacht, realiseren verbondenheid en zijn vernieuwend. Bekijk voor meer informatie over onze fitnessclub gerust de website of maak een afspraak voor een rondleiding.

Hoe duur is een abonnement?

Wat een abonnement bij onze club kost, is geheel afhankelijk van het feit of je gebruik kunt maken van een actie of niet. Doorgaans kost een abonnement voor fitness € 99-, per 4 weken, maar er gelden regelmatig acties. Wanneer jij je als een van de eerste members inschrijft bij onze sportschool nabij Soest, betaal je geen € 99-, maar € 79,20 voor je eerste jaarabonnement. Houd onze website in de gaten voor de huidige acties.

Welke faciliteiten/lessen biedt Movement Gym Amersfoort?

Wij bieden vele faciliteiten en lessen aan in onze sportschool in Amersfoort. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere fitness, personal training, boksen, small group training, bootcam, voedingscoaching en (sport)fysiotherapie. Wist je dat onze sportschool nabij Soest gespecialiseerd is in onder andere performance coaching, pre- en post zwangerschapstraining en Mylogenics?

Wij helpen je graag! 

Laat je verzoek of vraag achter en wij nemen spoedig contact met je op:

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Damir Wijdenes (Mede-eigenaar Movement Gym)
+316 51 65 62 43